Віталій Козловський — досить популярний, частково— скандальний — виконавець, який з літа служить у лавах збройних сил України.

Спочатку він проходив навчання у складі Національної Гвардії. А потім перевівся. Згодом стало відомо, що з Донецької області артист "переїхав" на службу до Києва. А зараз він вирішив згадати кілька цікавих моментів, що сталися під час навчань, після мобілізації.

Віталій Козловський. Фото Instagram.
Віталій Козловський. Фото Instagram.

Зокрема, артист розповів, чи були у нього якісь привілеї як у зірки і як на нього реагували інші бійці.

"Звичайно, всі були в шоці. І всі були шоковані, що ми в однакових умовах. У мене не було жодних привілеїв. Більше того, з мене трохи знущалися в тому розумінні, що треба було поголити бороду. І щоб ви розуміли, мені голили бороду люди з бородою”, - розповідає він.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Співак додав, що спочатку його військові колеги були вражені, побачивши на полігоні відому зірку. Однак згодом Віталій став для них таким же бійцем, як і решта. Так що в армії він не почував себе кимось особливим.

Наразі Козловський продовжує нести службу у складі однієї з військових частин, захищаючи свою країну від російських загарбників.

Нагадаємо, ВіталійКозловський розповів про страшну ніч на передовій: "Все горіло, земля сипалася на голову"

Як повідомляв "Знай.uа", "не натякаю, кажу прямо": продюсер Лисиця розкрив шокуючі подробиці суду між Кондратюком і Козловським

Знай.uа писав, "похований" Козловський несподівано "воскрес", щоб відповісти Кондратюку: "Очі в очі"