У Рівному патрульні затримали чоловіка, переодягненого в Санта Клауса, який їхав мотоциклом з коляскою. Причиною зупинки стало порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляє видання "Рівне вечірнє", поліцейські звернули увагу, що пасажир "Санти" у червоному костюмі та з білою бородою не мав на голові захисного шолома.

Санта-Клаус, скріншот: Youtube
Санта-Клаус, скріншот: Youtube

Коли зупинили транспортний засіб, з'ясувалося, що 33-річний "Санта Клаус" взагалі не має посвідчення водія на право керування мотоциклом.

Тому стосовно чоловіка було складено протокол за статтею про керування транспортним засобом особою без відповідного документа. За це порушення ПДР передбачено штраф у розмірі 3400 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Санта-Клаус, скріншот: Youtube
Санта-Клаус, скріншот: Youtube

Крім того, мотоцикл рівненського "Санти" було тимчасово вилучено та доставлено на штрафмайданчик. Ймовірно, розвозити цьогорічні подарунки доведеться за допомогою традиційних летючих саней і оленів.

А ось для самого порушника пригоди на мотоциклі обернулися солідним штрафом та неприємностями.

Цей випадок досить рідкісний. Не кожен день на дорозі можна побачити Санта-Клауса, тим більше на мотоциклі. Тому варто усвідомити, що навіть таким персонажам можуть "подарувати" штраф.

Нагадаємо, водій завжди п'яний:патрульні придумали безвідмовний спосіб "рубати" хабара

Як повідомляв "Знай.uа", допомога з демобілізацією за $7 тисяч: в Україні засудять начальника управління ССБ за "бізнес-схему"

Знай.uа писав, "жінки теж мають воювати": копи у Києві загрожували українці повісткою за порушення комендантської години