У своєму останньому інтерв'ю в підкасті виданню The Economist Олена Зеленська зробила низку шокуючих заяв.

У тому числі вона впевнено сказала, що не хотіла б, щоб Володимир Зеленський балотувався на другий президентський термін. Дружина гаранта вважає, що їм потрібно придумати щось інше, цікаве, а після всіх випробувань нарешті вирушити у відпустку на місяць.

Олена та Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента України
Олена та Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента України

Звичайно. всім відомо, що спочатку повномашстабної війни Володимир та Олена не живуть разом, оскільки Зеленський мешкає в Офісі Президента. Більше того, перші місяці повномасштабної війни вони взагалі не бачились. а тільки зідзвонювалися. Звичайно, Олена, як і будь-яка жінка, мріє жити зі своїм чоловіком разом.

Але крім цього одкровення були й інші, як, наприклад, про їхню 19-річну дочку Олександру, яка знайшла своє кохання і це шокувало батьків.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Родина Зеленського, фото - Iseemir
Родина Зеленського, фото - Iseemir

"Вона зустріла свого хлопця. Перше кохання, а тепер ми з її батьком шоковані тим, що робити з розумінням, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка. Так що життя триває, - сказала Зеленська.

"Напевно, приємно спостерігати?" – уточнила ведуча.

"Але стресово", – зі сміхом зізналася перша леді.

Зеленський та його донька, фото з просторів Інтернету
Зеленський та його донька, фото з просторів Інтернету

Нагадаємо, що Олена Зеленська прийшла на будівництво, але не в робочому комбінезоні: красуня порадувала цибулею .

Раніше ми повідомляли, що разом вже 28 років і не думають розлучатися: таємниці відносин Олени та Володимира Зеленських, про які ніхто не знав.