Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу.

Зірка часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 249 тисяч людей.

Скрін, Facebook Соломія Вітвіцька
Скрін, Facebook Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька особисто вирушила до населених пунктів, які найбільше постраждали через російську окупацію - Ізюм, Лиман та Краматорськ. Ведуча захотіла побачити на власні очі страшні руйнування та привезти місцевим жителям гуманітарну допомогу.

На кадрі можна побачити руїни, де ще недавно стояли житлові будинки, а також вдячні та заплакані обличчя українців.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

"Стільки горя і біди принесло рашистське ярмо. Але там під обстрілами досі залишаються жити і люди похилого віку, і діти», - зазначила вона.

Соломія Вітвицька. Фото: скрін youtube
Соломія Вітвицька. Фото: скрін youtube

Вітвіцька заявила, що навіть незважаючи на гуманітарну катастрофу та пережитий жах, люди все одно посміхаються і вірять у те, що найкраще майбутнє ще настане.

"Наш народ не здолати! Обов'язково вистоємо ✌️💙💛", - додала артистка.

Нагадаємо, що телеведуча Соломія Вітвіцька вигуляла модний тренч у улюбленому місті: "Ще красивіше ти".

Раніше ми повідомляли, що Марічка Падалко та Соломія Вітвицька влаштували справжню битву, українці розгубилися: "Обидві гарні".

Так само стало відомо, що Соломія Вітвицька поділилася щемливою історією порятунку конячки: 8 місяців під обстрілами "пліч-о-пліч" з воїнами ЗСУ.