Ці люди просто не хочуть бути поряд з іншими людьми і вважають за краще, щоб їх залишили без нагляду.

Астрологи розповідають про найбільш антисоціальні знаки зодіаку, від тихих інтровертів до людиноненависників-відлюдників.

Драматичні знаки Зодіаку. Фото: скриншот з відео
Драматичні знаки Зодіаку. Фото: скриншот з відео

Телець

Телець має тенденцію рано дорослішати і тому є "самим самодостатнім знаком". Вони рідко просять про допомогу, частково тому, що "інші дійсно їх дуже дратують". Хоча вони процвітають, будучи незалежними, Тельцям подобається мати невелику, згуртовану команду. Цей знак може виглядати антисоціальним, "оскільки вони люблять комфорт і дотримуються того, що знають".

Риби

Риби схильні поводитися як губки і вбирати енергію інших людей. Голдберг зазначає, що це виснажує їх і змушує їх шукати час на самоті, щоб відновити сили. Коли виснажливе відчуття викликає у Риб трохи соціальної тривоги та гіперпоінформованості про те, що люди їх засуджують. За словами Голдберга, це робить їх вимогливими до того, з ким вони взаємодіють. Для Риб світська розмова може бути тортурою, вони віддадуть перевагу змістовній розмові з кимось із близьких.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Гороскоп егоїстичних самітників
Гороскоп егоїстичних самітників

Діва

Перфекціоністи зодіаку, Діви не є великими шанувальниками інших людей, тому що вважають, що вони вищі за них. Люди роблять помилки, розносять мікроби і влаштовують заворушення, а це все, що Діви повинні критикувати та виправляти. У своїй основі це бажання контролю. Томас каже, що Діви часто мають встановлений розпорядок дня, що містить похід на роботу, повернення додому та відпочинок. Спілкування не часто потрапляє на порядок денний, тому що це ситуації, в яких Діви не можуть гарантувати, що все піде за планом. Провести з кимось час віч-на-віч – це скоріше їх швидкість.

Гороскоп
Гороскоп

Нагадаємо, що вони самотні, навіть у натовпі: знаки Зодіаку, яким складно знайти друзів.

Раніше ми повідомляли, що просто пощастило: 5 знаків Зодіаку, які завжди процвітають у житті - Скорпіон знову тут.