Максим Галкін одного разу показав, як проводить вільний час Алла Пугачова. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової та виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами із сімейного життя та творчістю.

Галкін та Пугачова. Фото Instagram
Галкін та Пугачова. Фото Instagram

На його офіційній сторінці в Інстаграм 9 мільйонів читачів, які з радістю коментують кожну його посаду. Іноді він спілкується з ними у форматі сториз.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

27 листопада чоловік опублікував відеозапис зі своєю дружиною Аллою Пугачовою.

"Алла сьогодні по магазинах, ось зайшла до @igorgulyaevofficial. Завдяки соцмережам знаєш, де дружина", - зазначив він у підписі до відео.

На відео Примадонна у своєму стилі ходить магазином і позує на камеру перед стилістом Ігорем Гуляєвим.

"Кожен раз переконуюсь ,що найкращий стиліст Пугачової - сама Пугачова)))", - повідомляє він.

Нагадаємо, що Алла Пугачова вперше з початку війни накинулася на росіян і зізналася, що жде перемогу України: "Свобода – головне багатство".

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару, Лобода та Ольга Сумська стали на бік Алли Пугачової: "Не витрачайте сили...".

Так само стало відомо, що дочка Максима Галкіна взялася повчати Аллу Пугачову: "Сама собі робиш гірше".