Блогерка та безнесумен Алла Барановська та нардеп Микола Тищенко, як показує реєстр цивільних виробництв, перебуває у процесі розірвання шлюбу. Тищенко та Барановська були у шлюбі 7 років. Алла у Миколи третя дружина та мати його другої дитини. Хлопчикові на ім'я Давид у лютому виповниться 7 років.
Поки саме подружжя не коментує новину про їхнє розлучення, громадськість вважає, що стало причиною розриву у відносинах нардепа і бізнеследі.

Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською

У мережі припускають, що їхнє розставання - фіктивне, мовляв Микола перепише на Аллу всі свої активи, і таким чином планує уникнути перевірки від податкової.

Микола Тищенко і Алла Барановська з сином, instagram.com/allabonya
Микола Тищенко і Алла Барановська з сином, instagram.com/allabonya

Проте таролог Людмила Хомутовська зробила розклад на пару, і переконана: розлучення Тищенка та Баранівської - справжнє, а судові розгляди можуть затягнутися з питань майна лише у контексті їхньої спільної дитини.
Про це екстрасенс розповіла на YouTube-каналі "АстроЛюкс".
Що ж до причин розриву, то тут Хомутовська бачить невірність.

Тарологиня Хомутовська. Фото: Youtube
Тарологиня Хомутовська. Фото: Youtube

"А яка може бути справжня причина, до речі, я теж дивилася та бачу. Мені здається, що у Тищенка з'явилася ще одна жінка, і саме це є головною причиною. Тому що ходок наш Миколка", — вважає таролог.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще