З переходом Нептуна з ретроградного руху в директне 6 грудня розпочнеться період позбавлення від ілюзій.

Ретроградний Нептун завжди формує ірраціональні переконання, спотворює сприйняття реальності, провокує неясні ситуації та підвищену чутливість, що веде до сильної тяги до алкоголю та заборонених речовин.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овни, один із найкращих тижнів останнім часом для представників цього знака, особливо у справах. Не бійтеся спонтанно діяти, піддавшись інтуїції, вона вкаже вам правильний шлях. Не ставте собі жодних обмежень, те, що не виходило раніше, легко вийде у ці дні. Зараз ви можете набути дуже великого авторитету у людей, які набагато старші за вас. Якщо раніше вони не приймали вас серйозно, то тепер їхня думка щодо ваших здібностей різко зміниться на краще.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Тільці, планети значно вплинуть на ваш настрій та результати. У першій половині тижня ви проявите себе надто консервативними, навіть розважливими. Обережність не принесе вам успіху, ні радості. Невдоволення собою спровокує події чи спілкування, які спочатку будуть вам неприємні, але потім дозволять чітко розглянути помилки. Друга половина тижня буде набагато позитивнішою, оточуючі підуть вам назустріч.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки, відчайдушний настрій накриває вас все частіше, але піддаватися йому ще рано. Вам здаватиметься, що люди довкола вже зустрічають свято, і тільки ви живете суворою прозою життя. Не виключені і спокуси в особистих справах. Стримуйте себе, потім переконайтеся, що ваше терпіння буде винагороджено. У вихідні дні вам не завадить побути на самоті, подумати, чи з усіма боргами ви розрахувалися, звичайно, йдеться не про гроші.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Раки що неспроможні не відреагувати становища планет. Вами опанують нові мрії та бажання негайно їх реалізувати. Ви часто мінятимете заняття і коло спілкування, особливо в першій половині тижня. До Повного місяця ви пересваритеся з деякими людьми і відчуєте занепад сил. Друга половина тижня обіцяє бути пліднішою. Невиразні бажання набудуть конкретного вигляду, а сварки вам вдасться загладити за допомогою маленьких передноворічних сувенірів.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Леви, якщо у вас є справи та ситуації, де треба виявити дипломатичні здібності, сміливо розбирайтеся з такими цього тижня. Ви чудово відчуєте, де треба діяти натиском, де тонким лестощом, а де можна промовчати і вислухати чужу думку. Все це особливо стане вам у нагоді в кінці тижня, цілком ймовірно, що вас запросять на багатолюдний захід, який потрібно провести не тільки весело, але і з користю для майбутнього.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Діви, цього тижня не намагайтеся випереджати події, проявляйте якомога менше ініціативи. Спрямуйте свій інтерес на власний побут, не соромтеся дбати про те, щоб вас оточував комфорт. Все піде само собою, наприкінці тижня ви відчуєте себе досить відпочилими та відгукніться на перспективи, які раніше здавались не надто привабливими.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терези, цього тижня не надавайте великого значення словам, частіше повторюйте собі, що справжні почуття мовчазні. На вашу адресу будуть лунати компліменти, проте не варто зближуватися з людьми, які їх вимовляють. Так само скупо витрачайте і негативні емоції. Намагайтеся частіше спілкуватися із родичами, особливо з дітьми.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони, у вас буде досить спокійний тиждень, корисно присвятити його завершенню тих справ, до яких раніше не доходили руки. В основному ви будете зайняті побутом, тому що на роботі зараз важко щось змінити. Для Скорпіонів будуть дуже плідними заняття спортом, походи на культурні заходи, читання філософських книг.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрільці відчують, що їхнє світовідчуття змінюється на краще. З'явиться віра у свої сили. Вам навіть буде шкода, що незабаром настануть тривалі свята, настільки багато у вас планів. Багато хто з вас захоче зробити своє хобі основним заняттям, а ті, хто не має хобі, обов'язково займуться чимось для душі. Стрільців, незалежно від їхнього віку чи роду занять, залучатиме все красиве.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Козероги зіткнуться з тим, що хтось із близьких їм людей поведеться незрозуміло. Замість того, щоб проявити такт, представники цього знаку негайно кинуться з'ясовувати причину, і чим більше від їхньої уваги будуть оброблятися, тим наполегливішими стануть Козерога. В результаті вийде конфлікт, а можливо, вам просто готували новорічний сюрприз. Тому намагайтеся давати оточуючим більше їхнього особистого простору і не намагайтеся їх будувати.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Водолії, як і раніше, налагоджуватимуть контакти з оточуючими, і, як і раніше, не дуже вдало. Причина, швидше за все, у тому, що ви дієте надто незграбними методами, люди відчувають, що ваші слова та дії йдуть не від душі. Не намагайтеся всім сподобатися, з особливою обережністю пускайте своє вміння спокусити.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень обіцяє Рибам цікаві події, пов'язані з далекими краями. Чи ви самі туди вирушите, чи у вас виникнуть новорічні плани, пов'язані з поїздками. Це можуть бути пропозиції по роботі. У будь-якому випадку готуйтеся до того, що невдовзі вам доведеться зірватися з насидженого місця. Ви, звичайно, цьому не раді, але тіштеся тим, що такі зміни виключно у ваших інтересах.

Нагадаємо про гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чорна смуга Овнів, удача Стрільців та зміни Водоліїв.

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.