Міка Ньютон – відома українська співачка, яка у 2011 році представляла нашу країну на пісенному конкурсі "Євробачення" та посіла четверте місце.

Після музичного заходу дівчина поїхала до Каліфорнії. Вона хотіла пожити там лише два роки, до 2013. Але зустріла красеня, майбутнього чоловіка, з яким вирішила будувати стосунки, залишившись у США.

Міка Ньютон. Фото: Instagram
Міка Ньютон. Фото: Instagram

Варто згадати, що пісні Мікі Ньютон звучали у російському серіалі "Кадетство" ще 2006 року. Зараз же нещодавно співачка несподівано оголосила, що повертається до України разом зі своїм чоловіком-бізнесменом. За її словами, вони востаннє відвідували її батьківщину вісім років тому і дуже сумують через це.

Подружжя планує приїхати наприкінці грудня та побувати у Києві та Львові. Міка натякнула, що це буде емоційна поїздка, адже вона сильно скучила за рідними місцями, перебуваючи у США.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода
Показати ще

"Ми так раді поїхати в Україну наприкінці місяця! Кріс не був там 8 років... це буде емоційна подорож", - заявила вона у Stories

Міка Ньютон, скріншот: Instagram Stories
Міка Ньютон, скріншот: Instagram Stories

А потім вона трохи пограла з аудиторією, оголивши плече, сидячи за маленьким столом у білому халаті.

Нагадаємо, Міка Ньютон зізналася, що "Кадети" у її житті - серйозна помилка: "Нам вселяли..."

Як повідомляв "Знай.uа", журналістка звинуватила Міку Ньютон у співпраці з росіянами: "Спонсорує ракети"

Знай.uа писав, що виступила на Греммі Міка Ньютон розповіла про підтримку Біллі Айліш: "Серце з усією Україною"