Астрологічні експерти вже встигли скласти гороскопи для всіх знаків Зодіаку на останній місяць 2023 року. Однак є ціла трійка сузір'їв, представники яких ці зимові тижні можуть вирвати перемогу на романтичному фронті.

Так, відомий астролог із Австралії Анжела Перл у своєму гороскопі на грудень спрогнозувала нові відносини трьом знакам зодіаку. Йдеться про Овни, Діви та Скорпіони.

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Чи будуть стосунки у Овнів у грудні

5 грудня Венера потрапляє до 8-го будинку фінансів. Прийдуть гроші від партнера чи держави. У вас почнуться нові близькі стосунки, або ж перейдете на новий етап із нинішнім обранцем.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 12 будинку самопізнання. Робота з психологом дасть добрі результати. Ймовірно лікування чи поїздка до санаторію. Сприятливий час піклуватися про своє здоров'я. Нарешті дізнаєтесь про заповітну інформацію, всі таємниці відкриються. Можлива міграція, викриття обману.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Чи будуть стосунки у Дів у грудні

5 грудня Венера потрапляє до 3 будинку контактів та спілкування. У вас буде нове цікаве знайомство. Надійдуть хороші новини. Можлива короткочасна незабутня подорож. Родичі заглянути у гості.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 7 будинку стосунків. Незрозумілі речі у житті партнерів стануть зрозумілішими. Відкриється таємниця про кохану людину. Почнете медитувати та візуалізувати мрії. Ваша публічність буде більшою, станете популярними. Будуть важливі робітничі переговори.

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Чи будуть стосунки у Скорпіонів у грудні

5 грудня Венера, планета краси, увійде на знак Тельця. Ви виглядатимете привабливо, придбаєте щось нове. Можливо, отримайте дуже вигідне становище. Вдалий період у розвиток відносин. Мабуть, буде знайомство, зустріч, побачення.

6 грудня Нептун розвертається у прямому напрямку у вашому 5 будинку розваг, радості, кохання. На вас чекає ясність у ваших романтичних відносинах. Можлива подорож на відпочинок чи реалізація творчих планів.

Нагадаємо, зелений Дракон не поскупиться: що чекати знаків східного гороскопу у 2024 році.

Раніше повідомлялося, енергія руйнування здоров'я: 3 знаки Зодіаку, які в 2024 році втомляться бігати лікарями.

Також, те, що ти шукаєш: три знаки Зодіаку, які у 2024 році стануть ідеальними коханцями.