Відомий український футболіст, зірка лондонського "Арсеналу" та національної збірної Олександр Зінченко поповнив рядки своєї біографії новим пунктом Олександр дебютував у професійному кіберспорті, зігравши за власний колектив з Counter-Strike 2 Passion UA ​​на офіційному турнірі.

Невеликий турнір з Counter-Strike 2 моментально став набагато цікавішим завдяки дебюту у професійному кіберспорті відомого українського футболіста.

Фото зі сторінки Олександра Зінченка
Фото зі сторінки Олександра Зінченка

Турнір United21 Season 9 із призовим фондом у скромних 5 тисяч доларів важко назвати чимось важливим для світу кіберспорту, проте на ньому все ж таки трапилася досить цікава ситуація.

Справа у тому, що у змаганні бере участь кіберспортивний колектив Passion UA, власником якого є футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Перед важливим матчем проти команди Illyrians, один з гравців Passion UA ​​– Едуард "zeRRoFIX" Петровського виникли суттєві проблеми з інтернетом, тому замість нього як стенд-ін (тимчасова заміна – ред.) довелося грати власнику команди.

Олександр, або zina17, непогано влився в колектив і хлопцям навіть вдалося виграти першу карту, якою був їхній власний вибір – Ancient, що закінчився 13:6.

Справи пішли значно гірше на виборі суперників на карті Inferno і українська команда програла з досить розгромним рахунком – 3:13.

Вирішальною ареною стала Anubis, де в запеклій боротьбі Passion UA ​​все ж таки вдалося здобути перемогу в такому незвичайному складі - на останній карті 13:9, а в підсумку 2:1 у матчі.

Анонс заміни, фото: Instagram
Анонс заміни, фото: Instagram

Отже, дебют Зінченка в кіберспорті вдався на славу, адже окрім перемоги колективу і сам Олександр виступив досить непогано, за три карти настрілявши 21 фраг (вбивство суперників – ред.).

Один із найяскравіших моментів у виконанні Зінченка: дивитися відео за цим посиланням.

Сумніваємось, що "Зіна" колись остаточно проміняє зелені газони на кіберспорт, проте тепер у майбутнього капітана збірної з'явився дуже цікавий рядок у біографії.

Нагадаємо, розбирати не доведеться: 3 підручні засоби, які легко приберуть бруд з клавіатури.

Раніше повідомлялося, геймери біжать із CS2, не чекаючи вирішення проблем: що не так з грою.

Також, слухають, читають та запам'ятовують: як відключити шпигунські програми на смартфоні.