Пілот авіакомпанії розповів фанатам свого легіону, що відбувається з відходами людської життєдіяльності з туалетів літака під час польоту.

Користувач соціальних мереж Гарретт регулярно ділиться в мережі відеороликами про своє життя як пілота авіакомпанії: від того, як влаштуватися на роботу в авіацію, до того, чому не треба боятися польотів.

Літак, кадр з відео
Літак, кадр з відео

Гарретт звернувся в TikTok , щоб спростувати твердження про те, що какашки скидаються на населення під літаком, якщо хтось користується вбиральнею на борту. Зважаючи на все, багато людей думають, що літаки відкривають якийсь люк, щоб скидати відходи в повітря (як у потязі) – сумнівне переконання, враховуючи, що останнім часом ніхто не постраждав від какашок, що літають, але це поширений міф.

Пілот вирішив опублікувати повідомлення у соціальних мережах, щоб прояснити, що саме відбувається під туалетом, коли ви користуєтеся ним на висоті 35 000 футів. Розмістивши відео у своєму обліковому записі @flywithgarrett , який набрав понад 300 000 лайків, він сказав: "Коли ви летитьте в літаку, куди воно подіється"

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Він продовжив: "Чи знаєте ви, що кожного разу, коли ви змиваєте воду в туалеті літаком, вода насправді не потрапляє на людей внизу? Вона проходить через водогін у хвостову частину літака та в герметичні відсіки, які спустошуватимуться вже в пункті призначення персоналом "нк землі"".

@flywithgarrett

Definitely cons out there too, but these are some of my favorite pros 🤟🏻 YouTube video is up explaining them all #airlinepilot #pilotlife #avgeek

♬ original sound - Flywithgarrett

"На Боїнгу 747 – під час далекомагістрального рейсу – туалети можна змивати більше тисячі разів, внаслідок чого утворюється понад 320 галонів відходів. Це дуже багато.

Глядачі були приголомшені тим, що цей факт треба пояснити, оскільки вони не усвідомлювали, що деякі люди справді вірили, що какашки викидають із літака.

пасажир літака
пасажир літака

Нагадаємо, що так і хочеться політати: довгонога стюардеса показала, що відбувається в кабіні пілота, коли ніхто не бачить.