До Нового 2024 року залишилося менше місяця, і всі ми знаємо, що він пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона.

У китайській культурі він є символом влади, шляхетності, удачі та успіху. З цією міфічною істотою пов'язані легенди, прикмети та традиції, які впливають на поведінку та передбачення на рік, а також на вибір страв, квітів та подарунків. Тому ми хочемо ознайомити наших улюблених читачів із нюансами року, щоб ви були у всеозброєнні.

Зелений Дракон
Зелений Дракон

У китайській міфології Дракон – це сила, здатна керувати погодою, вітром та приносити процвітання. У 2024 році його енергія буде забарвлена ​​зеленим, що є ключовим кольором року. Наступний рік буде пов'язаний із деревом: символом прогресу, розвитку успіху.

Кому пощастить у рік Дракона

За прогнозами китайського гороскопу, успіх і достаток у рік Дракона чекають на людей, народжених у рік Щура, Мавпи та Півня. Складнощі можуть виникнути у народжених у роки Бика, Змії та Собаки. Людям, народженим у рік Дракона, чекає час відродження та розвитку, хоча цей рік також принесе випробування та посилить якості сміливості та впевненості.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Грошовий гороскоп
Грошовий гороскоп

В яких кольорах зустрічатиме 2024 рік

Кажуть, що жовтий, золотий, срібний та сіро-білий кольори принесуть успіх і успіх у рік Дракона.
Незважаючи на те, що зелений є символом року, людям, народженим на рік Дракона, не рекомендується використовувати цей колір. Також сині відтінки не підходять для зустрічі року Дракона, їх не слід використовувати у своєму образі та прикрасі інтер'єру.

Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.