Відомий український виконавець, друг Потапа та колишній учасник "Врємя і Стєкло" Олексій Завгородній, якого всі знають під псевдонімом "Позитив" зізнався про те, що мав сильну залежність від алкоголю та навіть звертався із цією проблемою до фахівців.

Про це він розповів в інтерв'ю УНІАН.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

Артист зізнався, що для того щоб зрощуміти причину своєї залежності він навіть звертався до фахівців, втім з'ясувалося, що в Олексія немає ніякої генетичної залежності від спиртного.

Просто співаку подобається таким чином проводити час із друзями та боротися із негативними емоціями.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua
Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Олексій зізнається, що зараз він без проблем може відмовитись "від чарочки" на тривалий період часу.

"Мені просто подобається пити на побутовому рівні. Я контролюю кількість алкоголю й відчуваю межі. Найчастіше пʼю в компанії або коли відчуваю стрес. Водночас можу легко відмовитися від будь-якого алкоголю на місяць і більше" - розповідає артист.

Олексій зізнався, що відчуває як алкоголь затьмарює його свідомість та погіршує продуктивність.

Позитив. Фото: скрін youtube
Позитив. Фото: скрін youtube

"Я дійсно став менше пити, бо з роками організм по-іншому реагує на спиртне. І на цукор, і на хліб… Алкоголь затьмарює свідомість. А зі світлою головою я завжди більш продуктивний", - пояснює співак.

Він розповів про те, що бореться із негативними емоціями активністю. Артист будує собі плани та реалізовує їх, бо бездіяльність викликає у нього депресію.

Нагадаємо, Олексій "Позитив" Завгородній зізнався, що виживає на кілька сотень доларів: "Допомагають мені всі родичі"

Як повідомляв "Знай.uа", "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив розповів про роман з Мішель Андраде: "Від неї така енергетика"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, будучи в шлюбі: "Все було"