Стало відомо, що в кримінальному районі Баку (Бінагадинському) стався незвичайний випадок, а саме чоловік жорстоко покарав коханця своєї дружини.

Так, якось у будній день, принижений "Казанова" звернувся до поліції та розповів усе, як було. Про це повідомило джерело у правоохоронних органах.

Чоловік застукав дружину з коханцем

Згідно з отриманою інформацією, цей інцидент стався о 21:00 у селищі Бінагаді. 24-річний мешканець Сабірабадського району Е.З. навідався до своєї гарної знайомої. Але романтичне побачення двох коханців було перервано несподіваним приходом додому 56-річного чоловіка жінки.

Внаслідок такої несподіваної появи горе-коханець не встиг втекти. Хазяїн вдома впіймав його і, вчинивши щодо нього дії сексуального характеру, відпустив на волю. Принижений, але живий коханець звернувся за допомогою до відділення поліції.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Чоловік застукав дружину з коханцем

Однак такий нестандартний підхід ошуканого чоловіка поставив копів у глухий кут. Вони ніяк не можуть визначити, як кваліфікувати дії розгніваного 56-річного чоловіка.

Слід зазначити, що стаття 150 (Насильницькі дії сексуального характеру) Кримінального кодексу передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Нагадаємо, що "синій" паралімпієць влаштував масову стрілянину на весіллі: копи думають через "різницю у віці"

Як повідомляв "Знай.uа", мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя

Знай.uа писав, розчленував і кинув у піч: Житомирщину сколихнуло криваве вбивство