Відомий український співак, блогер та шоумен Дмитро Монатік, який нещодавно присвятив чуттєву пісню своїй дружині Ірині, розповів про свою мрію та натякнув на ймовірне поповнення у родині.

Про це артист розповів в ефірі одного із українських телеканалів, де презентував свою книжку. Сюжет вже доступний у мережі YouTube.

Як говорить Монатік-письменник, це інтерактивний гід мріями для дітей до 130 років і батьків.

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

Маленькі читачі можуть стати співавторами книги, дописувати свої історії, розмальовувати та ділитися мріями. Дмитро каже, що першими читачами були його сини Данило та Платон.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Даня хоче бути футболістом. Легендарним футболістом та грати за збірну України. Якщо мріяти, то по-великому. А ще має цікаву мрію — побудувати скляний будинок. Тобто повністю на довірі до навколишнього світу”, – розповів Дмитро.

Що ж до особистих мрій, то глобально, як і всі українці, він хоче, щоб якнайшвидше закінчилася війна, настав світ і була віра в майбутнє. Дмитро зізнався, що вони із дружиною мріють про доньку.

"Це було б дуже розкішно. Ми мріємо про це. Але якщо буде хлопчик, ми будемо раді. Ми працюємо над цим”, — заінтригував Монатик.

Монатік. Фото: скрін youtube
Монатік. Фото: скрін youtube

Відомо, що Дмитро та Ірина прийняли рішення разом із синами жити у Києві. Наприкінці літа дружина артиста з хлопчиками повернулася до України, Даня та Платон пішли до столичної школи.

Нагадаємо, "Колишня" Діми Монатіка Lida Lee настукала путіну капцем по голові: «Набридло бридкий тарган».

Раніше повідомлялося, "Бенкет під час чуми": Monatik схопив хвилю хейту під час виступу в Одесі.

Також, "Очі сповнені сліз": МONATIK розчулює українців новим кліпом, який присвятив своїй дружині.