Нове дослідження різних знаків зодіаку та його здібностей водіння показало дуже цікаві результати.

Нове дослідження стверджує, що є найкращі водії на дорогах серед представників 12 знаків Зодіаку. Про це свідчить дослідження, проведене компанією зі страхування молодих водіїв Marmalade, яка проаналізувала понад 3,6 мільйона результатів водіння.

Водії. Фото: Youtube
Водії. Фото: Youtube

Кращими водіями, згідно з дослідженнями, є Скорпіони. Люди, народжені в період між 23 жовтня до 21 листопада. За ними йдуть Козеріг, Рак та Близнюки.
У списку найгірших водіїв - Лев, Діва та Овен.

Екстрасенс та астролог Інбал Хонігам прокоментував:

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Овен - це вогненний знак, яким керує швидка і запекла планета Марс. Вони думають швидко, вони швидко говорять, і вони, звичайно, не їздять повільно! Вони імпульсивні та дитячі, не з тих, хто все обмірковує. Вони просто вибирають те, що їм здається правильним, але те, що здається правильним, іноді може бути трохи необачним.

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Дослідження показало, що Козероги, Терези і Діви залишаються контрольованими на дорозі і, швидше за все, дотримуються встановленої швидкості, що свідчить про їх «високі стандарти, характер співпраці та силу».

Виявилося, що Близнюки найчастіше користуються телефоном під час водіння, тоді як Ваги > – найімовірніші, хто робить порушення.

Нагадаємо, що я сам, мені ніхто не потрібен: 3 знаки Зодіаку, які ніколи не збудують відносини, навіть дружні.

Раніше ми повідомляли, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знаків східного гороскопу в 2024 році .