Менш ніж через місяць усі ми радісно зустрічатимемо 2024 рік Зеленого Дерев'яного Дракона, який, ми сподіваємося, принесе нашій країні перемогу.

Бажання багато українців загадають одне, на мільйони людей: звільнення земель від російських окупантів, поразка путінської росії та щасливу Україну.

Щоб посилити швидкість виконання бажання, можна використовувати цікавий спосіб його загадування. Тут ми поділимося з нашими читачами одним, які пов'язані з ігристим вином.

Новий рік, фото з вільних джерел
Новий рік, фото з вільних джерел

Закоханий у все, що притягує погляд, Зелений Дракон є символом яскравості, розкоші та блиску. Щоб привернути його увагу, ваш новорічний стіл має бути наповнений яскравими фарбами та розкішшю. Запечене м'ясо та соковиті фрукти будуть йому до смаку, а свічки, гірлянди та дракончики на столі стануть приємним доповненням. Не забудьте про яскраве вбрання, яке відображатиме світло і переливатиметься, адже саме так ви залучите удачу в новому році.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Як правильно загадати бажання на Новий рік-2024 із шампанським

Одним із ключових звичаїв новорічного вечора є момент загадування бажання під дзвін курантів. Щоб це стало особливим і магічним, дотримуйтесь цих простих кроків:

Наповніть келих шампанським. Це символізує урочистість та початок нового етапу.

Напишіть ваше бажання на маленькій серветці. Будьте точні та конкретні, уникайте використання слів "не". Наприклад, якщо ваше бажання знайти кохання, опишіть характер і якості бажаного партнера.

Спаліть папірець над келихом. Подумайте про своє бажання, промовляючи його вголос. Дозвольте словам стати частиною магії цього моменту.

Розмішайте попіл та залишки паперу в шампанському. Це поєднає ваше бажання з напоєм, символізуючи його злиття з енергією нового року.

Осушіть келих залпом. Пийте шампанське, відчуваючи, як ваше бажання вже починає свою реалізацію.

Святкування Нового року, фото ubr
Святкування Нового року, фото ubr

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.