Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

Катерина Осадча 7 грудня відзначала особисте, особливе свято – День ангела. З такої нагоди вона вирішила привітати і своїх тезок, адресувавши їм кілька теплих слів.

Катерина Осадча, фото: Знай.ua
Катерина Осадча, фото: Знай.ua

Знаменитість завалила компліментами власниць такого прекрасного імені, не забуваючи про себе. Проте вона закликала не надто відволікатися на свято і продовжувати воювати з російськими ворогами, кожна на своєму фронті.

"Берегині і пустунки, господині та послідовні працівниці і водночас творчі натури. Будьте щасливі зараз. Привітали один одного і пішли далі боротися за перемогу”, - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

На додаток ведуча показала чарівне фото, де вона позує у вишиванці та з ніжною усмішкою на обличчі. Шанувальники у відповідь привітали її та розхвалили.

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла, кому кава у Варшаві не та:"Багато місяців немає води".

Раніше ми повідомляли, що блогер припустив, для чого Катя Осадча відкрила благодійний фонд: " Так як ви не місце...".

Так само стало відомо, що 40-річна Катя Осадча показала "булочки" і розкрила свою вагу: "Іноді можна".