Українці вже розпочали підготовку до новорічних та різдвяних свят.

Незважаючи на складну ситуацію в країні, багатьом все ж таки хочеться принести трохи радості у свій будинок і порадувати рідних.

Новий рік, супермаркет, фото: Знай.ua
Новий рік, супермаркет, фото: Знай.ua

Багато хто вважає, що місце розташування ялинки в будинку має велике значення, адже цей атрибут свята вміє магічне значення та здатний залучити різноманітні блага у Новому 2024 році.

Прикрашати саму ялинку радять напередодні Різдва, яке у всьому світі, як і в Україні, відзначають 25 грудня. А оскільки символом наступного року є Дракон, то використовувати для цього рекомендують речі, які припадуть до душі цій тварині.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Додайте до прикраси ялинки символи багатства та процвітання, такі як червоні конверти з грошима, золоті монети та інші атрибути з китайської культури.

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Вибір квітів для прикрас на ялинку в 2024 році важливий, і чорний, хоч і популярний у моді, абсолютно не підходить. Цей відтінок асоціюється з тугою, сумом і болю, часто використовується на похороні. Також варто уникати темно-жовтого, коричневого, сірого та темно-синього кольорів, оскільки вони можуть бути надто стриманими та повсякденними, не відображаючи характер Дракона, який є символом року.

Центральним відтінком у року Дерев'яного Дракона стає зелений, який визначається як найпопулярніший у 2024-му. Цей колір асоціюється з гармонією, природою та спокоєм. Червоні та золотисті відтінки прекрасно підкреслять зелений колір ялинки, завжди залишаючись актуальними та стильними. Крім того, вони сприятимуть щастю у вашому домі. Фіолетовий та пурпурний відтінок надасть загадковості новорічній ялинці в 2024 році. Цей колір завжди асоціюється з вишуканістю, надаючи ялинці елегантності і вишуканості.

Ялинка, Новий рік, фото: Знай.ua
Ялинка, Новий рік, фото: Знай.ua

Де розмістити новорічну ялинку в будинку

З метою отримання додаткового доходу та просування кар'єрними сходами, ялинку радять встановити в західній або північно-західній частині будинку.

Якщо ви мрієте добре вчитися, підвищити свої заробітки, а ваші творчість, інтелект та здібності розвивалися – ялинку радять розмістити у північно-східній частині житла. Щоб привабити кохання, поставте ялинку в південно-західній частині вашого будинку. І зробити це потрібно 23 чи 31 грудня.

У той же час, не можна ставити новорічне дерево східна або південна частина вашого будинку, адже таким чином ви налякаєте удачу.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.< /span>

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.