Софія Ротару — легенда українського шоу-бізнесу; жінка, яка подарувала нашій країні одну з найпопулярніших версій пісні "Червона рута".

Тепер вона мало виходить у громадське простір. Лише зрідка можна побачити її реакцію на ті чи інші події в країні, в умовах повномасштабної війни, у соціальній мережі Instagram.

Софія Євдокименко. Фото Instagram
Софія Євдокименко. Фото Instagram

А ось її онуки зараз намагаються жити "по максимуму". Анатолій Євдокименко втік із країни і зараз перебуває в Європі, практично чи зовсім не згадуючи про російську агресію. А ще варто згадати про 22-річну Соню, яка, правду кажучи, вже давно живе в мегаполісі — Нью-Йорк, Сполучені Штати Америки.

Дівчина часто викладає щось на своїй сторінці. І зараз вона показала, як виглядає її "незвичайна" прогулянка містом. Вбрання, в якому вона постала, можна описати як "дорого-багато".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE
Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE

Соня вирішила, що в кадрі вона чудово виглядатиме в шубі. Хоча й логічно, у зимовий період. Однак під нею ми можемо побачити лише золоту майку з великим декольте, під якою зовсім нічого немає. А знизу молочні штани.

Дівчині, як виявилося, не завадив мороз так "холодно" виглядати. І все заради гарних кадрів.

"Чарівний ранок", - написала вона.

Нагадаємо, де ховається Софія Ротару і чому не з'являється на людях: розкрито причину

Як повідомляв "Знай.uа", внучка СофіїРотару живе своє шикарне життя в Америці і не згадує про війну на Батьківщині

Знай.uа писав, "чисто ескорт...": блогер дізнався, чим займається в США онук Софії Ротару, який втік з України