Ірма Вітовська – одна з найпопулярніших актрис українського театру та кіно, яка не часто, але влучно висловлюється про повномасштабну війну та різні процеси, пов'язані з нашою Незалежністю.

Зараз вона дала велике інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк для її Youtube-каналу, в якому вдалося багато поговорити.

Ірма Вітовська, фото: Instagram
Ірма Вітовська, фото: Instagram

Зокрема, вона розповіла про зворотний бік слави, про небезпеку корупційного режиму та мовне питання. А ще – про родинні зв'язки з Тіною Кароль і чому поки що не збирається йти в політику. На питання, як зберегти актуальність з роками, Ірма відповіла: Я цілком спокійно до цього ставлюся. Не пам'ятаю, хто саме, але хтось просив зі мною інтерв'ю на тему "Актриси, яким за 40, мають менше пропозицій у кіно". Я спокійно сприймаю це".

Вона переконана, що якщо актриса хоче працювати, має бути активною, знаходити кошти на втілення своїх мрій. І, звичайно, продовжувати допомагати армії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Зараз це вже 80%, тому що якщо не буде перемоги, тобі вже нічого не потрібно", - заявляє вона.

Ірма Вітовська, фото: Instagram
Ірма Вітовська, фото: Instagram

На запитання, чому не скористалася можливістю виїхати з України, Ірма відповіла, що завжди мала можливість втекти. Бо родичі є у всьому світі. Однак вона тільки сина вивезла, але в спокійнішу область нашої країни, а сама збирається їхати однією з останніх.

"Я багатьом людям знайшла приміщення за кордоном, але сама поїду остання. Хоча за часів Януковича мені були погрози: якщо будеш п*дети, не буде ні кіно, ні чогось ще”, - додає Ірма.

Нагадаємо, "нібито не стріляють": зірка "Леся+Рома" Ірма Вітовська висловилася про Лорак, Повалій та Тодоренка

Як повідомляв "Знай.uа", Ірма Вітовська з "Леся+Рома" зізналася, що її життя скоротилося: "Я говорю відкрито"

Знай.ua писав, Ірма Вітовська з "Леся+Рома" попередила всіх українців, ридатимемо багато: "Ми дізнаємося про злочини"