Щороку є магічні дзеркальні дати, які важливо не пропускати, якщо ви хочете, щоб у вашому житті все складалося якнайкраще.

Останньою дзеркальною датою 2023 року буде 12 грудня (12.12). Найголовніший ритуал цього дня – на гроші. Необхідно вранці 12 грудня підійти до дзеркала (або взяти кишенькове), подумати про суму, яку. ви хочете заробляти на місяць і написати цю суму на склі, підписавши знизу "РАМ". Це мантра Тибету для успіху і процвітання. А 13 грудня треба стерти напис, подумки вимовляючи слова подяки.

гроші
гроші

Що ж ще треба знати про цю дату? Давайте розумітися.

12 грудня, вівторок, може надати можливість багатьом людям змінити свою долю. Експерти в галузі нумерології попереджають, що саме у цей день усі думки можуть стати реальністю. Тому рекомендується позбутися негативних думок. Число 12 асоціюється з різними доленосними моментами в історії та життя:

Популярні новини зараз
Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще
  • У календарі 12 місяців, а також стільки ж знаків зодіаку.
  • На добу 12 годин світлого та темного часу.
  • Число 12 є на циферблаті годинника.
  • У давньогрецькій міфології було 12 богів, а також 12 апостолів у Христа.

Це число має особливе магічне значення і є керівним у світовому порядку.

Дзеркальна дата, фото із вільних джерел
Дзеркальна дата, фото із вільних джерел

Магічне значення числа 12

Нумерологи стверджують, що одиниця і двійка, що мають сильну енергетику, можуть впливати на долю і удачу людини, коли вони з'єднуються. Одиниця символізує самостійність людини, допомагає досягти успіху та удачі та пов'язана з чоловічим початком. Вона сприяє залученню сили та позитивної енергії у життя людини.

Двійка, пов'язана з жіночим початком, пов'язана з гнучкістю та рівновагою, а також із потребою в самоті. Повторення цієї цифри посилює її енергетичний потенціал. Крім того, це тісно пов'язане із життям сім'ї. При поєднанні всіх цифр виходить трійка, яка може допомогти закоханим парам, допомогти їм упоратися з проблемами та зміцнити сімейні зв'язки.

Закохані. Фото: скриншот Youtube
Закохані. Фото: скриншот Youtube

Як змінити долю 12 грудня

12 грудня 2023 року передбачення потужної енергетичної брами, здатної переформатувати долю людини. Відкриваючи двері до цієї енергії, слід ретельно продумати свої наміри, щоб уникнути потенційних невдач.

Цього особливого дня важливо підтримувати позитивне мислення, заздалегідь підготовляючись до дзеркальної дати. Нумерологи радять заздалегідь обміркувати, яку сферу життя ви бажаєте змінити, враховуючи, що ваші думки можуть набути матеріальної реальності.

Чіткість формулювань бажань відіграє ключову роль: спочатку промовте їх в розумі, потім вголос. Підготовка також важлива – нумерологи рекомендують записати всі свої бажання на аркуші паперу, забезпечуючи тим самим хорошу підготовку до брами змін 12 грудня.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

Щоб змінити майбутнє, слід приділити увагу і час особливо потужний момент – о 12 годині дня. 12 грудня надає унікальну можливість висловлювати побажання всім навколишнім удачі, успіху та виконання бажань. Також рекомендується звертатися із добрими словами до тих, кого зустрічаєте.

Перш ніж звертатися до своїх бажань, варто створити яскраву та барвисту картину своєї мрії у своїй уяві. Це допоможе уникнути невдач та подолати труднощі на шляху до своїх цілей.

Це сприятливий час для позбавлення всіх негативних думок, які можуть турбувати людину. Якщо ваша мета знайти любов, рекомендується спочатку приділити увагу своєму внутрішньому світу. Цей підхід допоможе полюбити себе та змінить погляд на життя та оточуючих.

Для залучення фінансів слід уявити, як гроші вливаються у життя людини. Нумерологи рекомендують 12 грудня фантазувати та уникати негативних думок.

осінні мрії, фото з вільних джерел
осінні мрії, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.< /span>

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.