Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська часто розміщує для своєї аудиторії нові публікації в соцмережі Instagram.

Оля Цибульська знову порадувала шанувальників гумористичним відеороликом і коротко описала у ньому те, що зараз відчувають практично всі українці.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Артистка знайшла, як оригінально відповісти на просте запитання: "Як ти?". Без матюка, нехай і неповноцінного, не обійшлося . Видно було, що вона у піднесеному настрої, а кадри знімала у машині.

"Все х*йобре", - сказала Оля Цибульская.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Фанати без розуму від гумору зірки і не втомлюються дякувати їй за гарний настрій. Також деякі думають, що Цибульська придумала непоганий тренд для українців - "Х*йобрий день".

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Співачка Світлана Тарабарова, яка була у складі групи "Real O", теж оцінила відео колеги, а ще звернула увагу на її незвичайні блакитні сережки, схожі на дзвіночки.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, що Оля Цибульська розповіла про свій інтимний нюанс - любить довше:"Або добре відразу, або злазь".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська вимагає свято на День Народження: "Можливості на цей раз зовсім не ті".

Також стало відомо,що Оля Цибульська показала, як українці допомагають російським окупантам: "Народ , бл***, для чого."