На Новий рік кожен сам створює собі святковий настрій - їжею, вибором подарунків для близьких, прикрасою будинку. Перегляд фільмів також є невід'ємним атрибутом цієї світлої події.

Існує нестаріюча класика, така як "Один будинки", "Гаррі Поттер" та інші фільми. Проте переглядати їх щороку може набриднути. Є новинки, які обов'язково займуть особливе місце у вашому серці та подарують настрій перед святами.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Невловимий аромат кохання

Зустрівши ідеального хлопця у додатку для знайомств, письменниця з Лос-Анджелеса летить через всю країну, щоб здивувати його на Різдво, але дізнається, що її обдурили.

Різдво на двох

Кейт працює ельфом-аніматором у різдвяному магазині, але мріє співати на великій сцені та страждає від депресії. Впоратися з усім їй допомагає красень Том, який приховує велику таємницю і здається героїні надто ідеальним.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Незабутнє Різдво

у центрі сюжету знаходиться зарозуміла і самозакохана мільйонерка на ім'я Сієра, дочка власника мережі готелів. Дівчина, переповнена емоціями через швидкі заручини, вирушає на розкішний гірськолижний курорт зі своїм коханим. Раптом ідилію руйнує нещасний випадок: самовпевнена багачка вирішила сама проїхатися на лижах, але з необережності зривається з урвища. Місцевий робітник випадково знайшов і доставив її до лікарні. Виявилося, що Сієра втратила пам'ять. Батько-одиночка, що врятував її, забирає незнайомку до себе додому до одужання.

Нагадаємо, що 9 тисяч жінок подали на Disney до суду через нерівність: що сталося чим це загрожує компанії.

Раніше ми повідомляли, що в кінотеатри повертається легендарний фільм про Різдво - нарівні з "Один вдома" та "Гаррі Поттером".