Незнайома жінка у весільній сукні шокувала гостей весілля у британському місті Абердер.

Про це повідомляє сайт Wales Online.

"Зупиніть весілля! - Закричала незнайомка. — Це мала бути я!" - несподівано закричала незнайомка.

Екстремалка підбігла до нареченого і почала шалено хльостати його букетом квітів. Вторгнення вразило наречену, яка прийняла її за колишню дівчину нареченого.

Кожна річниця весілля має свої традиції, kleo
Кожна річниця весілля має свої традиції, kleo

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Згодом з'ясувалося, що незнайомка виявилася відомим коміком з Уельсу Джануарі Різ (January Rees). Вона виявилася гарною знайомою подружкою нареченої та погодилася взяти участь у розіграші, який і задумала.

Цікаво, що з усіх присутніх про витівку попередили лише діджея. Тому для наречених це було справжнє випробування. Вже не кажучи про рідних та батьків, які мало не збожеволіли під час під час церемонії.

Скажене весілля 2, фото: Прес-служба Нового каналу
Скажене весілля 2, фото: Прес-служба Нового каналу

На щастя, розіграш успішно закінчився і наречені дали один одному обітниці.

Нагадаємо, що жінка зрадила чоловіка, але він застукав їх і "відчирикав" коханка: поліція покарала відданого. Внаслідок такої несподіваної появи горе-коханець не встиг сховатися.

Раніше ми повідомляли, що "синій" паралімпієць влаштував масову стрілянину на весіллі: копи думають через "різницю у віці".

Так само стало відомо, що мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя.