Українська співачка Наталія Могилевська 10 грудня опублікувала у Instagram фото новорічної фотосесії.

На знімках артистка позує у двох стильних вбраннях. На останньому фото вона знята на весь зріст у блискучій сукні з розрізом спереду та у хутряній шапці на голові.

Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"
Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"

Ці кадри з'явилися після того, як український TikTok-блогер виклав відео з Могилевської під час прогулянки з дитиною. За його словами, хлопчикові близько 2-3 років, і співачку він називав мамою. Блогер припустив, що це її син, прийомна дитина або хрещеник. Артистка поки що ніяк не прокоментувала цю заяву.

Ще 7 грудня Наталія опублікувала відео з фотосесії. А влітку вона відверто заговорила про бажання стати матір'ю.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я б хотіла і хлопчика, і дівчинку. І загалом трьох. Я знаю, що маю велику родину. Я хочу так", - заявляла раніше Наталія Могилевська.

Якось у мережі навіть активно обговорювали ймовірну вагітність співачки. Приводом стали її публічні появи у вільному одязі. За кілька тижнів тоді Наталі довелося прокоментувати та спростувати чутки. Вона образилася, заявивши, що перестане їсти деякий час.

Відтак питання материнства Наталії Могилевської залишається відкритим. Час покаже, чи справді скоро у нього з'явиться дитина, адже артистка неодноразово визнавалася в мрії про велику родину.

Нагадаємо, Наталія Могилевська могла б стати видатним фізиком, ви здивуєтеся: "Не ниє, не стогне"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь опинилася на Мальдівах без нареченого Розенка: "Раз у нас такий дубак ..."

Знай.uа писав, Оля Цибульська показала, як балує свого чоловіка, поки холодно на вулиці: "Я тупа коза вийшла"