Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч осоромився перед своєю аудиторією підписників. Він засвітив свого "піструна" у соціальній мережі Instagram.

Про це повідомляє відомий український блогер Богдан Беспалов.

Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua
Анатолій Анатоліч, фото: Знай.ua

Підписники Анатоліча встигли записати ранкові збори ведучого, де він засвітив своїм "пісюриком", як каже стендап-комікеса Лєра Мандзюк.

Він вирішив похизуватися перед своєю аудиторією і показав, що о 7 ранку готується до пробіжки.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Перевдягаючись після душу, ведучий начебто випадково вдягає труси на голе тіло, при цьому у кадр потрапляє його статевий орган. Як ні в чому не бувало, він публікує це відео у своєму Instagram.

Анатолій Анатоліч. Фото:Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото:Instagram

Можна припустити, що це чергова спроба привернути увагу до своєї персони, адже його ім'я постійно згадується лише в контексті родичів чи Лободи.

Блогер Беспалов зокрема зазначає, що це могло бути зовсім випадково, зпросоння.

"Анатолій Анатоліч випадково засвітив піструна в своєму ранковому інстаграмі. А може і невипадково. Дружина Анатоліча може пишатись", - аише він.

Нагадаємо, що "улюбленець" Льоші Дурнєва Анатолій Анатоліч оскаженів від дикості росіян: "З літерою зет любили Сталіна".

Раніше ми повідомляли, що українці "розкотили" Анатоліча за расизм, ще й Комарова вплутав.

Також, майже легендарний Анатолій Анатоліч поділився своїм жахом війни: "Сім людей не пережили це катування"