43-річний житель китайського міста Ханчжоу на ім'я Чжу Чжун-фа звернувся за медичною допомогою зі скаргами на головний біль та судоми, які турбували його протягом місяця.

Як з'ясувалося під час огляду лікарем інфекційного відділення Ван Цзянь-жуном, чоловік був заражений стібковими хробаками. Про це повідомляє Mirror.

Хробаки в тілі чоловіка, скріншот: Youtube
Хробаки в тілі чоловіка, скріншот: Youtube

У тілі пацієнта виявили понад 700 особин цих паразитів, зокрема й у мозку. Тропові черв'яки – це гельмінти, якими людина заражається при споживанні інфікованого м'яса чи яєць гельмінта. При попаданні в центральну нервову систему вони можуть спричинити неврологічні розлади та епілептичні напади.

Згадуючи останній місяць, Чжу здогадався, що міг заразитися під час приготування тушкованого м'яса, яке, можливо, було недостатньо термічно оброблене. Необережне поводження з продуктами та вживання їх у сирому вигляді призвело до масового зараження організму та ураження внутрішніх органів чоловіка.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка
Показати ще

Хробаки в тілі чоловіка, скріншот: Youtube
Хробаки в тілі чоловіка, скріншот: Youtube

Лікар повідомив, що дорожній черв'як може досягати завдовжки кількох метрів. Він складається з голівки, шийки та численних члеників, заповнених яйцями. Хробаки харчуються вмістом кишечника людини, поглинаючи поживні речовини. Згодом це призводить до авітамінозу, анемії та послаблення імунітету.

Нагадаємо, з голови чоловікавитягли 9-саниметрового гельмінта: паразит був живий і активно рухався

Як повідомляв "Знай.uа", у жінкиз мозку дістали живого черв'яка, а чоловік з'їв муху - хірурги не вірять своїм очам

Знай.uа писав, в Україні б'ють на сполох:Євросоюз дозволив їсти черв'яків і цвіркунів, додаючи їх навіть у м'ясо