Рівненський міський суд зобов'язав власників розважального центру "Fly Kids" виплатити цілих 35 тисяч гривень за травмування 11-річного хлопчика під час користування атракціоном.

Як йдеться у судовому рішенні, інцидент стався 3 грудня минулого року. На одному з атракціонів під назвою "Лабіринт" дитина впала і поранила ногу об металеву конструкцію, яка виявилася незакритою належним чином.

"Кривавий" атракціон: скрін з відео
"Кривавий" атракціон: скрін з відео

Хлопчика госпіталізували до лікарні, де зробили операцію. Представники розважального центру наполягали, що діти поводилися надто активно і не прислухалися до зауважень персоналу. Розглянувши справу, суддя Сергій Харечко дійшов висновку, що відповідальність за інцидент відповідає саме адміністрації закладу. Адже саме через недотримання вимог безпеки дитина отримала травму.

"Внаслідок припущення порушення відповідачем вимог безпеки, якості, справності атракціону, позивачі зазнали моральних страждань", - йдеться у судовій постанові.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Нібито у дитини змінився нормальний ритм життя, погіршилося психологічне самопочуття.

"Кривавий" атракціон: скрін з відео
"Кривавий" атракціон: скрін з відео

Суд ухвалив стягнути з розважального центру 25 тисяч гривень компенсації на користь травмованого хлопчика. Ще 10 тисяч гривень компенсації за моральні збитки отримає його мати.

Нагадаємо, не грайте з вогнем: що не варто робити водієві, якщо зупинила поліція

Як повідомляв "Знай.uа", штрафи вже не лякають: уклоністам пропонують жорстке покарання

Знай.ua писав, штрафи в десятки тисяч: українців збираються серйозно карати