Для всіх наших читачів, які обожнюють комп'ютерні ігри, а також ігри на консолях є дуже цікава новина з приводу "Джокера з Майамі" Лоуренса Саллівана. Цей хлопець продовжує сперечатися із компанією Rockstar через одного з героїв трейлера до шостої частини франшизи.

Щоб отримати абсолютну схожість, Лоуренс навіть перефарбував волосся. Американець ще раніше заявив, що Rockstar Games для трейлера гри використовували його зовнішність. Щоб залагодити суперечку, він запропонував студії виплатити йому до 2 мільйонів доларів.

Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok
Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok

Лоуренс Салліван опублікував у TikTok нове відео, в якому він одягнений у яскраво-жовтогарячий тюремний комбінезон. Крім того, чоловік змінив колір волосся на фіолетовий - саме таким був у героя трейлера GTA 6.

Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok
Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Чоловік скаржиться, що представники Rockstar Games досі не зв'язалися з ним. За словами "Джокера з Майамі", студія лише отримала безкоштовний піар, вказуючи на популярний запит у ютубі "gta 6 joker".

@lawrence.sullivan0

#gta6 #floridajoker #miamidolphins #thejoker #gta6trailer #gta6clips #fyp #maimijoker #thejoker #hahahaha #gta6leaks #dc #maami

♬ original sound - Lawrence Sullivan

Далі Салліван запропонував знайти у Флориді хоча б ще одну людину, схожу на героя трейлера GTA 6. У результаті він пригрозив Rockstar судовим позовом, якщо студія не вийде на зв'язок із його адвокатами протягом трьох днів.

Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok
Лоуренс Салліван, скріншот: TikTok

Крім того, Лоуренс Салліван згадав справу Ліндсі Лохан, що стосується Grand Theft Auto 5 і схожого на неї персонажа. Її позов було відхилено у 2018 році. Втім, "Джокер із Майамі" запевняє, що цього разу все закінчиться на користь Rockstar.

Нагадаємо, кадр за кадром: геймер створив трейлер GTA 6 у стилі GTA V, навіть "Джокера" знайшли.

Раніше повідомлялося, блогер показав, як може виглядати GTA 6 на Nintendo Switch: настільки правдиво, що неможливо утримати сміх.

Також, GTA 6: нова гра завойовує світ ігрових приставок, але ПК геймерам доведеться почекати.