Ось і настав грудень. Місяць, який раніше викликав лише радість на нашій особі через підготовку до свят. Зараз, коли за вікном війна, всього цього немає.

Навіть та ж новорічна ялинка не викликає колишніх емоцій, а часом і зовсім викликає суперечки у громадськості.

Діти, Новий рік, фото Знай.ua
Діти, Новий рік, фото Знай.ua

В одному із сюжетів на телебаченні вирішили запитати у перехожих, чи збираються вони в умовах війни ставити вдома дерево.

Ніхто не знає, чи правильно це, чи можна святкувати, і у кожного своя думка з цього приводу. Проте, все ж таки більшість громадян вважає, що росія відібрала у нас вже 22 місяці життя, і в жодному разі не повинні відбирати ще й Новий рік.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Я ялинку вдома вже поставила, вона штучна. І я змусила себе це робити. Обставини такі, що світла немає, настрій падає, але все одно я вважаю, що це наш опір, і це наше бажання жити” - каже киянка Ольга.

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Далі запитали старшу пару перехожих, які одразу відзначили, що жодних урочистостей влаштовувати не будуть, оскільки руки не піднімаються, але при цьому відмовлятися від деяких елементів свята точно не будуть.

"Різдво - це надія, а надію росія не зможе у нас відібрати, так що ми показуємо навіть цим, що ми не здаємося" - кажуть вони.

Загалом практично всі зібралися ставити святкове дерево у себе вдома, щоб ще раз нагадати собі про те, що життя продовжується. А насамперед це свято для наших дітей, які не повинні відчути на собі цей біль.

Нагадаємо, що ігристе вино на Новий рік допоможе виконати ваші мрії: як правильно загадати бажання, щоб Дракон почув.

Раніше ми повідомляли, що починайте прикрашати ялинку вже зараз: куди поставити новорічне дерево, щоб Зелений Дракон приніс удачу.