Відома українська актриса, а також зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал вирішила показати шанувальникам, як вона виглядала до популярності.

Піст був опублікований на її сторінці в соціальній мережіInstagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими подробицями свого життя.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Вона знайшла фотографії зі своєї юності, і тільки зараз усвідомила, як різко змінилося життя за десять років.

"Небагато знають, але в підліткові роки я і жіночність були майже несумісними речами. Я танцювала хіп-хоп, брала участь у батлах і навіть перемагала. Я носила широкі штани і одягалася на секонді - каже Ганна Кошмал.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Анна Кошмал, скриншот: Instagram
Анна Кошмал, скриншот: Instagram

Крім того, до своїх 20 років вона зовсім не замислювалася про те, що і як може впливати на її здоров'я та свідомість. У день вона могла вжити кілька шоколадок упереміш із жирною їжею. А іноді взагалі морила себе голодом, що звичайно ж негативно впливало на здоров'я.

Як і будь-який підліток актриса у минулому завжди хотіла бути в якійсь компанії, щоб завжди був хтось поряд. Тоді їй здавалося, що тільки невдахи можуть проводити час наодинці, а сходити в кіно чи кафе взагалі здавалося нереальною місією.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

"Зараз через роки все кардинально змінилося і я теж змінилася, і внутрішньо, і зовні. Я знайшла у собі витонченість та сексуальність; стала веганом і ставлюся прискіпливо до всього, що вживаю; відчула себе цільною і почала насолоджуватися перебуванням наодинці, навіть їздила в подорож сама. І це був один із найяскравіших досвідів у моєму житті” - каже далі Ганна Кошмал.

Нагадаємо, що Анна Кошмал із "Сватів" розповіла про Добронравова в "чорному списку" ;: "Це комедія".

Раніше ми повідомляли, що Женька із серіалу "Свати" показала доросле заняття, якого соромилася: "Сьогодні я вирішила, що не соромлюсь".