Відома українська артистка Оля Цибульська продовжує готувати для своїх шанувальників нові пісні та показала, як відбувається цей творчий процес.

Ексклюзивні кадри були опубліковані в її особистому Telegram-каналі, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина тішить шанувальників новим контентом.

Оля Цибульская, фото Знай.ua
Оля Цибульская, фото Знай.ua

Це вона називає "хоум ​​відео", адже прямо з дому їй доводиться готувати нові пісні, а ось працюють над ними професіонали в іншому куточку країни.

"Нові реалії. Коли ти працюєш над піснею дистанційно. Я в одному кутку України – студія в іншому. І пояснювати доводиться відосами? Чекаєте чи так собі?))" - каже Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У самому ролику вона намагається пояснити, яке саме звучання хоче. У нинішньому варіанті вона не надто рухлива, і танцювати не дуже хочеться, тому, швидше за все, потрібно додати ще музичних інструментів.

У домашньому халаті артистка почала танцювати на повну силу, і саме так скоро звучатиме її майбутня композиція.

"Я зараз покажу, як я танцюю, як мене приспів змушує танцювати, і як я хочу, щоб під нього люди танцювали. Сорян за видос, за зовнішній вигляд", - продовжує дівчина.

Далі було залишено опитування про те, яка все ж таки пісня буде в результаті. Був навіть варіант про те, що про Арестовича.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Оля Цибульська розповіла про свій інтимний нюанс - любить довше:"Або добре відразу, або злазь".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська вимагає свято на День Народження: "Можливості на цей раз зовсім не ті".

Так само стало відомо, що Оля Цибульська показала, як українці допомагають російським окупантам: "Народ , бл***, для чого. "