Місяць у повні і молодик - енергетично небезпечні дні, які загрожують різними наслідками для людей.

13 грудня стався молодик і почався Ретроградний Меркурій, а вже наприкінці місяця відбудеться останній місяць у повні в 2023 році. Він називається "Холодним" і таїть у собі небезпеки. Як не стати випадково жертвою?

"Боброва повня", скріншот: YouTube
"Боброва повня", скріншот: YouTube

27 грудня, в період Холодної повні, Місяць перетвориться на темне око, яке уважно стежить за кожним кроком людей. Приховані таємниці та невідомі аспекти людської душі можуть привнести в життя таємничу та лякаючу ауру.

Яку небезпеку становить "Холодний місяць у повні"

У момент повні зворотний бік душі людини стає відкритим, не даючи можливості приховати таємниці. Цей період особливо складний для тих, хто має погані звички або залежність, тому що вони починають загострюватися, а сили для протистояння їм важко знайти. Люди, які стикаються з труднощами у житті, у цей період відчують посилення своїх проблем. Як і за будь-якої повні, емоційні вибухи і порушення способу життя стають неминучими.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Пара під час сварки, freepik
Пара під час сварки, freepik

Як легше пережити Холодну повню

Важливо залишатися обережним та уникати необдуманих дій. Протягом цього Холодного місяця в повні не рекомендується розпочинати нові справи або виконувати відповідальні завдання, оскільки ризик серйозних помилок збільшується. Залишається тільки свідомо діяти і готуватися до труднощів, які можуть виникнути в останній місяць цього року.

Нейтралізація впливу повного місяця

Щоб створити надійний бар'єр від потенційних небезпек, варто звернутися до традиційних ритуалів. Використання свічок і пахощів додасть вашій оселі захисне поле. Обкурювання будинку за допомогою ароматів створить невидиму стіну, що ізолює від негативу впливу місяця в повні.

Цей період може чинити додатковий тиск на психіку та нервову систему. Важливо уважно стежити за своїм самопочуттям і за необхідності внести корективи до раціону харчування, приділяючи перевагу молочним продуктам. Це допоможе пом'якшити вплив повного місяця і зберегти психоемоційну рівновагу.

Повня. Фото: Youtube
Повня. Фото: Youtube

З настанням вечора та появою місячного диска в небесах, рекомендується закрити штори та утриматися від погляду у вікно. Цей простий крок створить невидимий бар'єр, оберігаючи від потенційних бід та неприємностей.

Нагадаємо, що це заборонено дарувати на Новий 2024 рік: Зелений Дракон спалить весь успіх, прислухайтеся.

Раніше ми повідомляли, що починайте прикрашати ялинку вже зараз: куди поставити новорічне дерево, щоб Зелений Дракон приніс удачу.