Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, зараз активно розвиває свій Instagram та веде бізнес.

Ось-ось відбудеться важливе свято, на яке з нетерпінням чекають українці, навіть незважаючи на війну з сусідньою країною.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото: Знай.ua
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото: Знай.ua

Катя Репяхова активно готується до Нового року. Вона встигла прикрасити офіс свого магазину дитячого одягу та влаштувати сімейну фотосесію.

Зворушливі кадри, зібрані у відеоролик, вона показала шанувальникам. Вже за традицією, із сином та Віктором Павліком вони знімалися у студії, і цього разу вона була прикрашена ялинкою, вінком та гірляндами.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катя Репяхова ніжно обіймала музиканта і всіляко виявляла почуття. Також молода мама вкотре нагадала про свої життєві цінності.

"Найдорожче за все у світі. Моя сім'я ❤️🎄", - написала вона.

Численні фанати були щедрі на комліменти та коментарі, а один з них особливо сильно зачепив дружину відомого співака.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, що Катя Репяхова відкрила українцям таємницю свого шлюбу з Віктором Павліком: "Через силу живу".

Раніше ми повідомляли, що дружина Павліка Репяхова зізналася, що її син досі має проблеми: "Без ліків". Катерина Репяхова поділилася новинами про лікування 2-річного сина Михайла.

Так само стало відомо, що Катя Репяхова не змогла змовчати після такого із сином Віктора Павліка: "7 років потому...".