В українському шоубізі, як кажуть, з дощу та під жолоб. Нещодавня танцівниця на жердині Катя Нікітіна, яка спокушала своїми шпагатами, вирішила стати ще й співачкою і випустила свій власний трек.

"Жіночий квартал" у якому виступали переважно співачки випустив ще одну зірку у вільне плавання – Катя Нікітіна записала музичний трек, та відео для тикток, де використала всі свої вміння. Відео дівчина поширила у соціальних мережах.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

[quote author="- спитала дівчина."]Чекаю ваших відео під мій трек! вивчили вже слова?

У відео Катя танцює запальний танець, інтенсивно рухаючись та ніжно обіймаючи та пестячи своє тіло. Якоїсь миті вона хапається за горло і співає про те, щоб їй не забули зателефонувати завтра.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

У коментарях натхненні шанувальники готові споглядати таку заводну Катю на репіті. Але не приховуючи емоцій, виражають їх під відео красуні.

"Звичайно вивчили, З першого прослуховування крутиться в голові", "Ай ми повинні в кліп запалювати удвох", "Плагіат з Клаві Кокі", "Треба труси вище наливати, а так все ок" "Красива дівчинка", — написали в коментарях.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" не збирається зупинятися на відвертих танцях: "Мені запропонували зробити...".

Раніше ми повідомляли зовсім без Олени Кравець розперезалися: зірка "Жіночого Кварталу Катя Нікітіна розтягнулася в непристойної позі.

Так само стало відомо, що дівчата Кравець з "Жіночого кварталу" визжать: пекуча Еліна Мбані закликала не слухати.