Незабаром настануть новорічні свята і всі вже замислюються про те, що ж подарувати рідним, друзям, колегам та другим половинкам.

Зараз подарунки вже не про речі, а про ставлення та настрій. Їхня цінність визначається не грошима, а часом і увагою.

Діти, Новий рік, фото Знай.ua
Діти, Новий рік, фото Знай.ua

Універсальні подарунки на Новий 2024 рік

Універсальними подарунками можна назвати книги, солодощі та алкоголь. Вибираючи такі подарунки, постарайтеся підібрати щось рідкісне та оригінальне. Також дуже важлива красива святкова упаковка.

Гаджети, арт-об'єкти, предмети інтер'єру можна дарувати широкому колу людей, але варто знати смаки та потреби людини.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Новорічні подарунки, фото: vkazivka.com
Новорічні подарунки, фото: vkazivka.com

Що подарувати рідним та друзям на Новий 2024 рік

Парфумерія та косметика – чудова ідея для подарунка близькій людині. Існує думка, що дарувати парфумерію чи косметику – поганий тон, але це не так, вважає експерт. Адже такий подарунок найважче підібрати. Якщо ви знаєте, що людина любить певний запах чи продукт – сміливо даруйте.

Придумайте привід, щоб дізнатися більше про переваги людини – зверніться за допомогою у виборі подарунка для когось третього. У цей момент потрібно уважно слухати та стежити, що подобається тому, з ким ви обираєте.

Можна вивчити профілі людини в соцмережах, щоб знайти підказку.

Подарунки, Telegraf
Подарунки, Telegraf

Як красиво загорнути та оформити подарунок

Загортаючи алкоголь, можна додати до нього горіхи, солодощі, чай чи каву, ялинкові прикраси – все, що створює настрій.

Будь-який гаджет у гарній обгортці тішить більше, ніж той самий, але в целофановому пакеті. Не полінуйтеся і додайте листівку, підписану від руки.

Нагадаємо, що цей колір категорично не можна одягати на Новий Рік 2024: як заслужити прихильність Зеленого Дракона за святковим столом.

Раніше ми повідомляли, що потрібно зробити всім українцям до Нового року, 2024 інакше не почнете добре