Передостанній тиждень року, що минає, з астрологічної точки зору, обіцяє бути неоднозначним.

Проте позитивних тенденцій буде більше негативних, а щасливі шанси та можливості потрібно буде зуміти побачити та вчасно ними скористатися. З'єднання Сонця та Меркурія в п'ятницю стане гарним періодом для прийняття ясних, точних та суттєвих рішень. Сприятливими будуть будь-які ділові поїздки, відрядження, зустрічі та комунікації.

Овен

Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest
Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest

Тиждень обіцяє бути дуже вдалим, Овнів очікують цікаві поїздки та приємне спілкування з друзями, можливі невеликі витрати, пов'язані із сім'єю. Середина тижня буде особливо гарною для вас, у житті з'явиться багато нового, можна отримати підтримку своїх планів, визначити напрямки розвитку найближчого майбутнього. У багатьох сферах життя стане багатшим і повнішим, можна підвищити свій освітній та соціальний рівень. Кінець тижня буде вдалим для спілкування та любовних зустрічей.

Телець

Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest
Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

У багатьох Тельців цього тижня з'являться нові інтереси, дружні знайомства допоможуть вам переосмислити себе та свої можливості. Можна розраховувати на реалізацію своїх планів, лише на початку тижня не варто планувати важливих дій. У середині тижня мають з'явитися важливі новини у роботі, які дозволять вам прояснити свої плани в особистому житті. Щоб не відставати від потреб життя, вам доведеться активізуватися, можливо, потрібно щось замінити у своїй роботі або домашньому житті. Починаючи з п'ятниці, вам стане помітно простіше знаходити спільну мову з оточуючими людьми, ймовірні приємні новини та несподівані захоплення.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Близнюків тиждень має пройти дуже вдало. Найважливіші події очікуються вже на початку тижня, коли ви будете здатні впоратися з найскладнішими справами. Середина тижня буде часом затишшя, але вже у четвер у вас з'явиться натхнення у повсякденних та творчих справах. Очікуються цікаві зустрічі та нові враження, також можна буде вирішити якісь питання у родинних стосунках. З п'ятниці в роботі та спілкуванні з людьми багато що може змінитися, не виключено, що вам доведеться зіткнутися з великою кількістю невизначених ситуацій.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цей тиждень для Раків пройде вдаліше, ніж попередній. Нинішня астрологічна обстановка допоможе вам усвідомити ті результати, яких вдалося досягти останнім часом і прийняти ті зміни, які стали на вашому шляху. Ви зможете визначитися у домашньому житті та стосунках з батьками. У другій половині тижня корисно більше уваги приділити дітям, їх здоров'ю, розвитку. Наприкінці тижня вас можуть зацікавити питання самоосвіти, розвитку стосунків із далекими родичами.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

На початку тижня у багатьох Львів вирішиться частина питань, які давно викликали ваше занепокоєння. Початок тижня дуже важливий для Львова, проте активних дій поки що чекати не варто. Друга половина тижня дозволить представникам вашого знаку Зодіаку виявити свої найкращі якості, завести нові зв'язки, досягти заслуженого визнання. У вас з'явиться шанс реалізувати свої творчі ідеї, насолодитись успіхами близьких людей. Наприкінці тижня бережіться будь-яких навантажень, займіться нескладною домашньою роботою.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У цей час багатьом Дівам захочеться активізувати громадські чи світські контакти, завести собі помічників, звернутися за консультаціями до різних фахівців. М'якість і дипломатичність зробить вас дуже популярними, допоможе легко увійти в нове коло спілкування, подолати колишні бар'єри у діловому партнерстві, покращити взаєморозуміння в особистому житті. Перші дні тижня більш вдалі для вашого знака, можна буде вирішити питання бізнесу та сімейного розвитку. Друга половина тижня загрожує несподіваними новинами. Постарайтеся не з'ясовувати стосунків із родичами та сусідами.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня зірки сприяють Терезам, обіцяючи удачу у справах, допомагаючи у комерційних проектах та сприяючи підвищенню рівня життя. Щоправда, у роботі вам доведеться виявити велику наполегливість та вміння не залежати від того, добрі чи погані стосунки склалися з колегами чи партнерами. Тиждень принесе цікаві та приємні події, нові можливості для особистого та ділового розвитку. Намагайтеся використати всі шанси, які з'являються в цей час, не пропускайте важливих культурних подій, це гарний час для освоєння нових знань.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Легкий та вдалий тиждень для Скорпіонів, який має порадувати як приємними враженнями, так і відсутністю якихось серйозних проблем. Добре буде складатися і особисте життя, і робота, ви відчуєте підтримку у своїх ініціативах, зміцнення позицій у бізнесі. У вас можуть з'явитися свіжі ідеї щодо бізнесу, нові контакти у творчих справах, легше даватиметься інтелектуальна робота, можна буде зробити те, що давно не вдавалося провести важливі дружні та ділові зустрічі.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Млявий початок тижня для Стрільців обіцяє приплив сил і впевненості у другій її половині, коли багато ситуацій складатимуться для вас надзвичайно вдало. Зірки сприяють розвитку контактів, вирішенню організаційних питань, а також поїздкам, різноманітному спілкуванню, приємним відкриттям у духовній та інтелектуальній сфері. Можна завести яскраві знайомства, зробити важливі покупки, продати свої давні бажання.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Це один із найприємніших тижнів для Козерогів, коли почнуть формуватися вдалі обставини у сфері кохання та роботи. Багато що виходитиме, у справах вам забезпечена підтримка колективу, можуть з'явитися нові друзі, які допомагають прискорити досягнення важливих цілей. У другій половині тижня ваш настрій неухильно підвищуватиметься, з'явиться віра у свої сили, можна познайомитися з новими ідеями та технічними рішеннями, які полегшать ваше життя та роботу. Наприкінці тижня може розширитися коло спілкування, не виключені цікаві поїздки, у неділю краще зайнятися своїм здоров'ям та домашнім господарством.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Справи Водоліїв мають бути цього тижня на підйомі. У понеділок багатьом вдасться остаточно подолати неприємні наслідки минулого періоду, домовитись про важливі справи, врегулювати приховані конфлікти. Надалі ви відчуєте покращення здоров'я, удачу у бізнесі та колективній роботі. Водоліям зараз щастить, ви будете надзвичайно активні у громадській, політичній, освітній сфері, багатьом захочеться покращити свою освіту, розширити міжнародні контакти, вийти на новий масштаб у своїй роботі.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Незважаючи на те, що зараз явно не ваш час, цей тиждень пройде для риб дуже плідно. Вдалими будуть найважливіші справи, особисті зустрічі, побачення, відпочинок, вирішення творчих питань, події у культурному житті. У другій половині тижня Риби будуть досить вільно розпоряджатися своїм часом, а суботній вечір вдалий для походів магазинами, можете придбати щось новеньке, те, чого ніколи не купували або не пробували.

Нагадаємо про все, що потрібно знати про 2024 рік Зеленого Дракона: яким він буде, яких квітах відзначати та кому пощастить.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чорна смуга Овнів, удача Стрільців та зміни Водоліїв.