Іспанський голкіпер ПСЖ Серхіо Ріко продовжує повільно одужувати після важких травм, які отримав наприкінці весни 2023 року.

В інтерв'ю виданню The Sun він розповів про стан свого здоров'я. Зокрема, зараз він не може отримати достатню свободу дій. Хлопець хоче повернутися до тренувань, знову відчути себе футболістом. І якщо раніше він важив 92 кілограми, в якийсь момент лише 73. Хоча зараз 88 кг.

"Ставлюся до цього спокійно, адже це поза моєю владою. Якби щось залежало від мене, я вже тренувався б. Я дотримуюся вказівок лікарів, які відповідають за мене і врятували мені життя”, - заявив Ріко.

Серхіо Ріко отримав численні черепно-мозкові травми після падіння з коня. Провівши два місяці у медикаментозній комі, на початку серпня йому зробили операцію.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Футболісти ПСЖ
Футболісти ПСЖ

Голкіпер збірної Іспанії підписано французьким ПСЖ із 2019 року. Він провів лише 39 матчів у всіх турнірах.

Незважаючи на складний стан здоров'я, Серхіо Ріко з оптимізмом дивиться в майбутнє і сподівається якнайшвидше повернутися на поле, щоб знову відчути себе футболістом і допомогти команді. Його оптимізм та рішучість вражають після пережитих випробувань.

Нагадаємо, зниклого 6 років тому хлопчика знайшли живим у сусідній країні

Як повідомляв "Знай.uа",жінка забігла на весілля і зажадала її скасувати, нареченому дісталося міцно: "Це має бути я"

Знай.uа писав, кажуть, що схожа на кумедну рибу:фанатка філера хоче мати найбільші губи в Європі