Принц Гаррі якось подарував своїй покійній бабусі Королеві культовий. . . і дуже досить грубий Різдвяний подарунок.

За словами скандального колишнього королівського дворецького Пола Баррелла, що з'явився на каналі 4 у програмі "Дуже королівське Різдво: таємниці Сандрінгема", герцог Сассекський купив настільки улюбленому монарху шапочку для душу з рейтингом "Х". Він стверджує, не уточнюючи, який це був рік, що Принц Гаррі подарував королеві кепку з написом "Ain't life a b***h" (Хіба життя не с*ка?).

Єлизавета II і принц Гаррі, фото: GettyImages
Єлизавета II і принц Гаррі, фото: GettyImages

І додавши трохи деталей, що збивають з пантелику, виступаючи на шоу в 2020 році, він сказав: "Наскільки я знаю, королева не приймає душ, ні, я не думаю, що його можна було б носити - королева любить приймати ванну. В останні роки Гаррі мав цікаві стосунки з Різдвом.

Незабаром після того, як він покинув королівську сім'ю і почав нове життя в Каліфорнії, дружина зробила йому подарунок, яка змусила його «ревіти». І він написав про це у своїх відвертих мемуарах "Запасний".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Герцог Сассекський згадував перше Різдво своєї сім'ї в США, написавши: "Це був Святвечір. Ми спілкувалися по FaceTime з кількома друзями, у тому числі з декількома з Великобританії. Ми дивилися, як Арчі бігає довкола дерева. І ми відкрили подарунки. Продовжуючи сімейну традицію Віндзорів."

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Королівську традицію відкривати подарунки напередодні Різдва запровадили принц Альберт та королева Вікторія. У Німеччині, де народився Альберт, ця практика відома як Heiligabend Bescherung, що перекладається як "подарунки напередодні Різдва".

Гаррі продовжив:"Одним подарунком була маленька різдвяна прикраса... королеви! Я заревів. Мег помітила його в місцевому магазині і подумала, що воно мені сподобається. Я підніс його до світла. Це було обличчя бабусі у букві Т. Я повісив його на гілці на рівні очей. Я був радий бачити її там".

Далі Гаррі розповів, що прикраса проіснувала недовго завдяки його синові Арчі, якому на той час було півтора роки. Він написав: "Але потім Арчі, граючи навколо дерева, штовхнув підставку, потряс дерево, і бабуся впала. Я почув удар і обернувся. Шматочки валялися по всій підлозі. Арчі побіг і схопив розпилювач. З якоїсь причини він думав, що оббризкавши уламки водою, можна виправити ситуацію. Мег сказала: "Ні, Арчі, ні — не розпилюй" ! Я схопив совок і підмія уламки, весь час думаючи: ""Це дивно"."

Меган Маркл й Арчі, скріншот відео
Меган Маркл й Арчі, скріншот відео

Нагадаємо, що "колишня" принца Гаррі вивалила про нього всю правду при своєму чоловікові:"Я просто жартую. Але він був чудовий".

Раніше ми повідомляли, що розлучення з принцом Гаррі все ближче? Меган Маркл пішла з дому і зняла обручку:"Дітей він не побачить".