52-річний хореограф Дмитро Коляденко, екс-чоловік співачки Ірини Білик, вирішив розкрити завісу свого особистого життя.

В інтерв'ю він зізнався, що зараз активно шукає нове кохання і ходить на побачення. Тому вже точно можна заявити, що з Іриною в нього нічого не вийшло.

Білик та Коляденко, фото Instagram
Білик та Коляденко, фото Instagram

За словами Коляденка, йому пишуть багато дівчат, тому він охоче відповідає їм. Дмитро вже встиг побувати на двох романтичних побаченнях і активно переписується у соціальній мережі Instagram із двома претендентками на його серці.

Поки що це тільки "цукерково-букетний період", жартує чоловік, але він сподівається на серйозні стосунки.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я шукаю кохання. Я хочу ходити на побачення", - заявляє Коляденко.

Дмитро Коляденко вже має досвід двох шлюбів. Його перша дружина – хореограф Олена, з якою вони виховують сина Пилипа. А у 2004-2006 роках Дмитро перебував у фактичному шлюбі з Іриною Білик. Останнім часом між колишніми чоловіком та дружиною знову спостерігалися іскорки.

Білик та Коляденко, скріншот з відео
Білик та Коляденко, скріншот з відео

Вони активно діляться загальними фото та відео, іноді навіть доволі пікантного характеру. Це наштовхнуло шанувальників пари на думку, що вони помирилися і, можливо, навіть знову разом. Однак це лише дружба.

Нагадаємо, співачка Ірина Білик розповіла про важливого гостя на своєму концерті: "Почала ще більше поважати"

Як повідомляв "Знай.uа", "Коляденко помре без Вас...": Ірина Білик отримала пропозицію руки та серця від таємничого красеня

Знай.ua писав, Коляденко - все? Ірина Білик запросила на каву відразу двох молоденьких красенів: "Може бути спонсором..."