До Нового року залишилось вже дуже мало часу, а тому вже зараз потрібно готуватися до його святкування, щоб наступний рік був успішним та приніс лише позитив.

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, що варто ставити на новорічний стіл, щоб наступний рік приніс лише хороше для ваших близьких.

Символом наступного 2024 року є Зелений Дерев'яний Дракон.

Новий рік, ялинка, фото з вільних джерел
Новий рік, ялинка, фото з вільних джерел

Він вогнедишна тварина, яка любить гостреньке. Астролог зазначає, що обираючи новорічне меню, варто сконцентруватися на кавказькій та індійській кухні.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також на стіл варто обов'язково поставити екзотичні фрукти і овочі з острова Балі, наприклад.

Росс зазначає про те, що Дракон дуже любить бризки шампанського, тож не варто забувати про цей класичний напій для Нового року.

Шампанське, фото: скріншот з відео
Шампанське, фото: скріншот з відео

Щоб заслужити прихильність Символа року, прикрашаючи ялинку кульками та гірляндами, додайте і повітряні кульки.

Цього року варто відмовитись від салатів із рибними консервами, огірочків та міцного алкоголю.

"Також не потрібно ставити на стіл звичні салати - "Оселедець під шубою", "Олів'є", "Мімозу". Всі ці рибні вироби і консерви Дракон на дух не переносить. Сюди ж я додав би солоні огірки і жорсткий алкоголь", - зазначив Росс.

Новий рік. кадр з фільму "Новорічний янгол"
Новий рік. кадр з фільму "Новорічний янгол"

Астролог також розповів, що при виборі скатертини на святковий стіл, варто надавати перевагу зеленому, смарагдовому, блакитному, металевому та сріблястому кольорам.

Нагадаємо, що цей колір категорично не можна одягати на Новий Рік 2024: як заслужити прихильність Зеленого Дракона за святковим столом.

Раніше ми повідомляли, що це заборонено дарувати на Новий 2024 рік: Зелений Дракон спалить усю удачу , дослухайтеся.

Також, 5 способів загадати бажання на Новий 2024 рік, щоб точно здійснилось: готуйтесь вже зараз