Повномасштабне вторгнення в Україні триває майже два роки. Обстріли ракетами, влучання дронів та знищення українських міст - лише мала частина реалій українців за цей час.

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, які українські міста можуть опинитися під обстрілами найближчим часом та куди летітимуть ворожі дрони.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

За його словами, російський диктатор Володимир путін має плани захопити Одесу. Тому, основними цілями для масованих ударів можуть стати саме прибережні міста. За прогнозами астролога, поберегтися потрібно жителям трьох міст поблизу моря: Херсону, Одеси та Миколаєва.

"Путін хоче стерти Херсон з лиця Землі" зазначив Росс

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Складні удари будуть наноситися й по інших українських містах. Як стверджує експерт під загрозою може опинитися Вінниця, Харків, Хмельницький, Житомир.

Столиця зараз максимально захищена, тому ракети та дрони не загрожують її жителям. Але в області вибухи все ж таки лунатимуть.

Вибух у Києві, скріншот: YouTube
Вибух у Києві, скріншот: YouTube

Найгарячіші точки найближчим часом

За словами Влада Росса, найгарячіше найближчим часом буде в двох східних містах - Слов'янськ та Краматорськ.

Куди будуть направлені російські дрони

В основному російські дрони будуть спрямовані на військові структури, нафтобази та бензоколонки. При цьому вони можуть збиватися з курсу та влучати в житлові будинки. Тому астролог радить бути обережними та уникати роботи в згаданих місцях.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Дві важкі дати": відома астрологиня розповіла, чого чекати від окупантів перед Новим роком

Раніше портал Знай інформував, нижче 40 не опуститься? Українцям показали, до якого курсу долара готуватися у 2024 році

Також наш портал повідомляв, затишшя перед бурею та окупація українських міст: відома астрологиня дала прогноз на 2024 рік