Українська акторка Анна Кошмал, яка зіграла у серіалі "Свати", який зробив її популярною, активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками, та розміщує у соціальних мережах для них цікавий та різноманітний контент, нещодавно розповіла про те, як збирається святкувати новорічні свята.

Про це вона зізналась у історіях Instagram.

Артистка відповідала на своїй сторінці на питання підписників, і один українець поцікававився у Анни, як вона збирається зустрічати Новий 2024 рік.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Кошмал зробила фотографію у дзеркалі ліфту разом із сином, та розповіла про те, що цьогоріч хоче святкувати у колі близьких та без гучних гулянь, адже це недоречно у розпал війни.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Поки за вікном війна, всі свята – тихенько вдома в колі родини, не більше", - зазначила Анна.

Анна Кошмал з сином. Фото: Instagram
Анна Кошмал з сином. Фото: Instagram

Під час війни Кошмал мандрує Україною та грає у театральних виставах, а також багато часу проводить із свої коханим чоловіком та сином.

На одній із останніх публікацій, Анна разом з синочком "дуркувала", сміялась та розкидувала попкорн.

Підписникам дуже сподобалась така атмосферна картинка.

Нагадаємо, що Женька із серіалу "Свати" показала доросле заняття, якого соромилася: "Сьогодні я вирішила, що не соромлюся".

Раніше ми повідомляли, що алкоголічка Валюха зі "Сватів" обматерила Ганну Кошмал: "Була ж нормальною людиною, с*ка ти".

Також, зірка "Сватів" Анна Кошмал постраждала і залишилася з опіками голови та рук: "Все ще шукаю"