Кінокомпанія Marvel звільнила 41-річного актора Джонатана Мейджорса, який виконував роль Канга Завойовника – головного антагоніста у її кіноселені.

Про це повідомляє видання Variety.

Джонатан Мейджорс, скріншот: Youtube
Джонатан Мейджорс, скріншот: Youtube

Рішення було ухвалено після того, як 18 грудня актора визнали винним за двома пунктами звинувачення – переслідування та напад на свою колишню дівчину Грейс Джаббарі. Його заарештували ще у березні, коли дівчина поскаржилася на напад з боку Мейджорса.

На суді прокуратура оприлюднила низку повідомлень від актора, де він загрожує Джаббарі та намагається переконати її не йти до лікарні. Захист Мейджорса все заперечував.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Після арешту актор втратив цілу низку рекламних контрактів та ролей у фільмах. Але звільнення від Marvel стало для нього резонансною втратою. Адже Мейджорс зіграв Канга Завойовника у серіалі "Локи" та очікуваному фільмі "Людина-мурашка та Оса: Квантоманія".

Джонатан Мейджорс, скріншот: Youtube
Джонатан Мейджорс, скріншот: Youtube

Тому через проблеми із законом актор втратив одну з ключових ролей своєї кар'єри саме на піку популярності цього персонажа у кіноселені Marvel. І хто замінить Мейджорса у майбутніх стрічках – поки що невідомо. Хоча вже зараз можна відзначити, що у студії до цього були готові, виходячи з фіналу другого сезону "Локи".

Нагадаємо, новий трейлер мультяшного шутера MOUSE змусив геймерів ахнути: завдання для кращого детектива

Як повідомляв "Знай.uа", улюблений мультик повертається на екрани: вийшов трейлер "Панда Кунг-Фу 4"

Знай.ua писав, 9 тисяч жінок подали на Disney до суду через нерівність: що сталося і чим це загрожує компанії