Деякі народні депутати відкладають декларування доходів на потім, але зрештою все ж таки роблять це. Нещодавно стало відомо, що народний депутат Микола Тищенко передав усі свої володіння екс-директору свого ресторану за один день, можливо, щоб приховати купівлю дорогих речей у цей непростий час.

Поки Микола уникає цього, його дружина, Алла Барановська, продовжує радіти новим, стильним вбранням. Вона опублікувала фото у розкішній сукні у своєму Instagram.

Бізнесвумен і блогер Алла обрала новорічне вбрання вартістю 50 000 грн від українського бренду J'amemme, що, можливо, допомогло прорекламувати продукти зі сфери краси.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Крім цього, можливо, їй було приємно показати свою фігуру в вбранні. Рік тому вона була важчою на 17 кг і страждала від проблем зі шкірою через стрес. Про свої труднощі вона розповідала у соціальних мережах та інтерв'ю.

Не варто забувати, що навіть при цьому українцям важливо знати, що народні депутати та їхні дружини також активно підтримують народ, армію та беруть участь у благодійних акціях, не витрачаючи кошти на дорогі подарунки.

Також ми писали, загадкові "подарунки": як колишній директор ресторану Тищенко отримав майно на $1 млн

Раніше стало відомо про те, що у телевізорі просить ППО, а Києвом їздить на Mercedes за $150 тисяч: що приховує нардеп Івченко

Наш портал інформував, "Ходок наш Коленька": таролог визначила причину розлучення нардепа Тищенка та Баранівської