Відомі українські артисти Тоня Матвієнко та Павло Зібров буквально шокували шанувальників спільним відео. Справа в тому, що на кадрах зняли поцілунки. Спочатку вони поцілували один одного в щоки, а потім і в губи.
Про це стало відомо завдяки відео, яке Павло Зібров опублікував у соціальній мережі Instagram.

Тоня Матвієнко та Павло Зібров, скріншот: Instagram
Тоня Матвієнко та Павло Зібров, скріншот: Instagram

На кадрах помітно, як Тоня пронизливо дивиться Зіброву в очі, а він тримає її обома руками за плечі. Коли легенда українського шоу-бізнесу нахилилася, щоб поцілувати артистку, вона мило посміхнулася.

Тоня Матвієнко та Павло Зібров, скріншот: Instagram
Тоня Матвієнко та Павло Зібров, скріншот: Instagram

Цей ролик Зібров супроводжував своєю піснею під назвою "Вуса - бренд".

"Обожнюю", — підписав відео в Instagram співак.

Як відреагували користувачі мережі: "Які ви класні"; "Дуже круто"; "Я так відчуваю, що скоро буде дует?"; "Павле Миколайовичу, ваші вуса - давно бренд. Не уявляю вас без вусів. Гарне відео".
Також варто розповісти той факт, що володар пишних вусів Павло Зібров довгі роки товаришував із покійною мамою Тоні - Ніною Матвієнкою, яка померла через онкологію.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще