Легендарна американська поп-діва Мадонна шокувала публіку зізнанням, що цього літа два дні провела у комі.

Це сталося, коли знаменитість раптово знепритомніла і у тяжкому стані потрапила до лікарні. Мадонна зізналася, що тоді прощалася із життям, адже навіть лікарі спочатку не давали позитивних прогнозів. Про це повідомляє CNN.

Мадонна. Фото Instagram
Мадонна. Фото Instagram

"Я думала, що не виживу, і мої лікарі теж", – поділилася 65-річна співачка в інтерв'ю.

Вона додала, що зовсім не пам'ятає тих драматичних подій. Адже Мадонна знепритомніла на підлозі ванної кімнати, а отямилася вже в реанімації лікарні. Зірка висловила подяку невідомій жінці, яка знайшла її непритомною та викликала швидку допомогу, фактично врятував життя.

Популярні новини зараз
Жителів сіл та райцентрів почнуть мобілізувати по-новому: Кабмін радикально змінив правила Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список
Показати ще

"Є одна дуже важлива жінка, яка привезла мене до лікарні. Я навіть не пам'ятаю цього”, – сказала Мадонна.

Мадонна, кадр з інтерв'ю
Мадонна, кадр з інтерв'ю

Наприкінці червня знаменитість екстрено госпіталізували через раптову втрату свідомості. Тоді менеджер артистки повідомляв, що причиною стала бактеріальна інфекція. Однак навколо госпіталізації ходило багато чуток – хтось пов'язував це з ускладненнями після пластичної операції, а хтось – із передозуванням наркотиків.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт скоро вийде заміж? Трэвіс Келсі отримав благословення від батька співачки

Як повідомляв "Знай.uа", Принц Гаррі якось подарував "інтимний" подарунок своїй бабусі Єлизаветі II: "Хіба не с*ка?"

Знай.uа писав, лікарі назвали причину смерті Метью Перрі із серіалу "Друзі": таки колов кетамін, хоча Еністон і протестувала< /span>