Популярна українська виконавиця та екс-солістка групи "Час та Скло" Надя Дорофєєва зовсім розійшлася з артистом Вовою Дантесом і одружилася з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним.

Якось Надя Дорофєєва зізналася, що коли почала створювати свій гучний альбом "Сенсі", одразу відчула душевне піднесення. Вже тоді вона усвідомлювала, що така робота буде спішною і стане справжнім початком її сольної кар'єри.

Надя Дорофєєва, скрін: Youtube
Надя Дорофєєва, скрін: Youtube

Хоча артистку мучили думки, що під час війни зовсім не до музики. Вона переконалася у протилежному на своїх концертах.

"Я зрозуміла, що не маю права опускати руки. Тому що людям потрібні пісні. І сумні, і глибокі, і веселі. Їм потрібно щось, що не викликає болю, тому що цього болю так багато, що вже неможливо терпіти”, - поділилася Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів
Показати ще

Зірка зазначила, що українці живуть у лихоліття і кожен переживає свій біль, а своїм особистим вона захотіла поділитися за допомогою пісень.

[quote author=""]"Можливо, вперше в житті я дозволила собі не ховатися за аранжуваннями та хуковими фразами, за костюмами та яскравими мейками в кліпах. Це просто пісні. Від душі, - зізналася вона.

Також Надя повідомила, що стала переможницею премії megogolive у номінації "Реліз року" після випуску альбому і неймовірно щаслива із цього приводу.

Нагадаємо, що вуха на два мільйони: Дорофєєва шокована раптовою пропозицією.

Раніше ми повідомляли, що "Це взагалі що?": Надю Дорофєєву ввели у ступор питанням про контакт із Дантесом.

Так само стало відомо, що 60 тисяч за ніч, Дорофєєва на розігріві і жодних військкомів: як живеться у раю для ухилістів.